CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 21 June 2011

kita dah ade pemenang tuk my GA


 kacau kacau kacau...
 danish dah pilih satu tu..xcited..siapa la yer
 terkedek-kedek anak ibu nak buka...jeng jeng....
alalalala...dah buka dah..tp tak nampak pulak..ok suh abah zoom!!!
tahniah utk pondok kraf...anda pemenangnya...hikhikhik...
pada yg tak dapat tu..jgn sedih-sedih yer..rejeki takde..mgkin next GA kita pulak boleh menang kan..pd yg join GA ni..terima kasih banyak2 coz tolong support blog & hobi baru kita ni...
daaaaa........

Friday, 17 June 2011

jom carik hadiah percuma


My sew & Craft journal ader buat 1st GA..jom ramai2 join GA ni..mmg syesyuai tuk beginner,,kita dah join..dah aim all the cute ribbon & pensel case tu..hehehe
klik sini nak join.
tarikh tutup is 30 june 2011
mcm2 adiahnyer...

Wednesday, 8 June 2011

MY 1ST GA--closed--

 udah close..harap maklum..pemenang akan di pilih secara random oleh my little Danish..tungggguuuuuu

sempena pembukaan blog kite yg baru ni, kita nak la buat 1st GA ni..so sorang pemenang bertuah layak tuk menang all above items..so pada sesiapa yg mula2 nak berjinak ngan felt craft jom la join..n sesiapa yg dah 'sifu' bolej gak join tambah koleksi material korang..

dalam pek ni korang akan dapat:
1.7 felt color (acryclic & polyester felt)
2.2meter satin ribbon (purple & marron-1m each)
3.flower pink GG ribbon (1m)
4.brown stitched GG ribbon (1m)
5. all cute & tiny button (+/-20bijik)
6. hp straps (4pcs)
7. split ring (3 pcs-differ size)
8. assorted GG ribbon (for keychain)

Syarat2 nak join senang jerk.
1. mesti jadi follower blog kita
2. simply tinggalkan komen kat n3 ni.
3. n kita MESTI boleh contact korang thru comment tu.

**senang je kan..so tunggu ape lagi..pemenang nanti akan di buat melalui undian..siapa la yang bertuah tu**
GA will be closed on: 20/6/2011...