CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 8 June 2011

MY 1ST GA--closed--

 udah close..harap maklum..pemenang akan di pilih secara random oleh my little Danish..tungggguuuuuu

sempena pembukaan blog kite yg baru ni, kita nak la buat 1st GA ni..so sorang pemenang bertuah layak tuk menang all above items..so pada sesiapa yg mula2 nak berjinak ngan felt craft jom la join..n sesiapa yg dah 'sifu' bolej gak join tambah koleksi material korang..

dalam pek ni korang akan dapat:
1.7 felt color (acryclic & polyester felt)
2.2meter satin ribbon (purple & marron-1m each)
3.flower pink GG ribbon (1m)
4.brown stitched GG ribbon (1m)
5. all cute & tiny button (+/-20bijik)
6. hp straps (4pcs)
7. split ring (3 pcs-differ size)
8. assorted GG ribbon (for keychain)

Syarat2 nak join senang jerk.
1. mesti jadi follower blog kita
2. simply tinggalkan komen kat n3 ni.
3. n kita MESTI boleh contact korang thru comment tu.

**senang je kan..so tunggu ape lagi..pemenang nanti akan di buat melalui undian..siapa la yang bertuah tu**
GA will be closed on: 20/6/2011...

13 comments:

Ijan said...

ok kak..ijan da follow dan komen:p

me-lilostouch said...

hehehe..cepat2..bagus!

misstrah said...
This comment has been removed by the author.
Angah said...

hye aslm tuan umah,...
saya dh foolow blog awakjugak hehhehe,bestnye n gembire sengih smpai ke telinga la jawabnye andai kata dapat hadiah tu....bukan sonang nk dpat smua tu..best best!

siti halijah said...

assalamualaikum n hello..

saya join GA ni ye..
blog ni saya dah follow..
komen kat entri ni pun dah..hehe

shn7783@yahoo.com
http://fardijah.blogspot.com/2011/06/giveaway-time.html

kalo terpilih mmg sronok sangat..hehe..thanks n good luck utk sume..

dira said...

takyah post entri xpe kn?
sy dah follow..
klu terpilih blh email sy:adekpijat@gmail.com

blog sy sini..:http://almost-about-me.blogspot.com/

Haja Craft said...

Dearie,
Dah join GA nih
http://hajalicious-craft.blogspot.com/2011/06/ga-syawal-punya-kraf.html

Hope leh exchange link sekali yer...
Good luck!

juzbetty said...

I'm joining. Dah jadi follower. Hope boleh exchange link. I pun ada GA juga. Jom join...

Good Luck to all.

nadyza said...

Assalam, dah follow.. moga2 terpilih gitu.. amin..

Rossyai said...

as'kum.
Hai.

Selamat meceburi bidang kraf tangan ini dan semoga berjaya.
;)

syairazali@yahoo.com

Thanks

pondok kraf said...

Assalamualaikum...
Terima Kasih kerana menjemput saya menyertai GA ini...Dengan itu saya telah pun menjadi Follower blog syawalpunyakraft...Jika saya adalah org yg bertuah menjadi pemenang boleh hubungi saya melalui pondokkraftmas@gmail.com ....TQ

myezatul aQma said...

wah..bestnya..nak join3...

EmmAwa Collection's said...

alorrrr...........
da telepas lak..hehe..br tejumpe nih..

xpe la..tuan kedai join la GA kami ya...
nxt wk kami update hadiah nye..

Post a Comment